NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. Dječiji sajam u Sarajevo

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. Dječiji sajam u Sarajevo


Drugi dan 4. Dječijeg sajma obilježio je dolazak tročlane porodice Murić iz Tuzle, koja je osvojila poklon organizatora sajma i Turističke zajednice KS – vikend u Sarajevu i posjetu najvećoj zabavi za mališane.
U okviru akcije Tursitičke zajednice Kantona Sarajevo i Dječijeg sajma jedna porodica koja živi van Kantona Sarajevo imala je priliku osvojiti poklon putovanje u glavni grad BiH na ovaj veliki dječiji praznik. Najviše sreće je imala tročlana porodica Murić, koja, kako kažu, odavno nije bila u Sarajevu, te su željeli obradovati svog sina Hamzu ,ali i sebe. Posjetu će iskoristiti da uživaju u sajamskoj ponudi, te da obiđu glavni grad uz profesionalnog turističkog vodiča i uživaju u gastronomskoj ponudi Sarajeva. Osim smještaja u hotelu sa četiri zvjezdice organizatori su za porodicu Murić obezbijedili i simbolične poklone.
Dječiji sajam u drugom danu nastavlja sa brojnim aktivnostima i bilježi veliku posjećenost i intersovanje mališana i njihovih roditelja, kako za štandove izlagača koji su pripremili bogatu sajamsku ponudu, tako i za brojne interaktivne igraonice, kreativne radionice, zabavu s maskotama i sadržajan festivalski program na centralnoj sajamskoj pozornici.
Posljednji dan sajma uz, postojeće sadržaje, u fokus stavlja trudice. Uz druženja, predavanja i savjete drugih mama, jedna porodica koja očekuje bebu će biti obradovana novim kolicima.
Sajam je u nedjelju otvoren od 10:00 do 17:00, a ulaz je i ove godine besplatan.

DSC_0554.jpgSPONZOR

Becutansponzor_web.jpg

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg
centar4.jpg
NOVI_GRADweb.jpg

PARTNERI

bht CornFlips_web.jpg
signal_web.jpg

cocolino_web.jpg

dukatweb.jpg viviaweb
VIOLETAweb MaliGenijalac web
POSTA.jpg GAZPROM.jpg
rox web90x60px rox dika web
kh rox web Sunnyland web
sar.jpg vijecnicaweb.jpg

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
MAUBIH web BASIC web
centar skenderija web RAD.jpg
maskoteweb CKM.jpg