NAJVEĆI DJEČJI SAJAM U REGIJI!

CroatianBosnianBA

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. Dječiji sajam u Sarajevo

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. Dječiji sajam u Sarajevo


Drugi dan 4. Dječijeg sajma obilježio je dolazak tročlane porodice Murić iz Tuzle, koja je osvojila poklon organizatora sajma i Turističke zajednice KS – vikend u Sarajevu i posjetu najvećoj zabavi za mališane.
U okviru akcije Tursitičke zajednice Kantona Sarajevo i Dječijeg sajma jedna porodica koja živi van Kantona Sarajevo imala je priliku osvojiti poklon putovanje u glavni grad BiH na ovaj veliki dječiji praznik. Najviše sreće je imala tročlana porodica Murić, koja, kako kažu, odavno nije bila u Sarajevu, te su željeli obradovati svog sina Hamzu ,ali i sebe. Posjetu će iskoristiti da uživaju u sajamskoj ponudi, te da obiđu glavni grad uz profesionalnog turističkog vodiča i uživaju u gastronomskoj ponudi Sarajeva. Osim smještaja u hotelu sa četiri zvjezdice organizatori su za porodicu Murić obezbijedili i simbolične poklone.
Dječiji sajam u drugom danu nastavlja sa brojnim aktivnostima i bilježi veliku posjećenost i intersovanje mališana i njihovih roditelja, kako za štandove izlagača koji su pripremili bogatu sajamsku ponudu, tako i za brojne interaktivne igraonice, kreativne radionice, zabavu s maskotama i sadržajan festivalski program na centralnoj sajamskoj pozornici.
Posljednji dan sajma uz, postojeće sadržaje, u fokus stavlja trudice. Uz druženja, predavanja i savjete drugih mama, jedna porodica koja očekuje bebu će biti obradovana novim kolicima.
Sajam je u nedjelju otvoren od 10:00 do 17:00, a ulaz je i ove godine besplatan.

DSC_0554.jpgGENERALNI SPONZOR

Dukat sponzor web

POČASNI POKROVITELJI

minitarstvo_kult.jpg
grad_sarajevo-web.jpg

PARTNERI

bht rox web90x60px
kh rox web rox dika web
jana web JanaVitamin web
VIOLETAweb Bauerfind web
VisitSA web MaliGenijalac web
valter web Sunnyland web
Ina partner web IMG-20181120-WA0047

PRIJATELJI SAJMA

  MINISTARSTVO

UNUTRAŠNJIH POSLOVA

KANTONA SARAJEVO

kanton web1
djecaSarajeva
  UZ POTPORU
dajtenamsansu web centar skenderija web
MAUBIH web BASIC web
opcina centar web opcina novi grad